post-midzomer-avonturen

midzomerpapapaDe opluchting voor hooikoortslijers als midzomer achter de rug is: de pollen hebben hun zwaarste werk geleverd & alles voelt zwaar & rijk van bevruchting maar wij kunnen weer ongestoord genieten van dat alles zonder ontstoken slijmvliezen. Fijnnnn…

Wat is er gebeurd? Wat staat er te gebeuren? zaterdag 26 augustus 2017 om 20:00 zullen Sjamandada-veteranen Sebastian Holzhuber & sieger baljon met concertpianist Uzi Heymann e.a. gestalte geven aan het ‘concerto for annoying and supporting angels‘ in Splendor, Nieuwe Uilenburgerstraat 116, Amsterdam.

De dag erna, zondag 27 augustus, blaast sieger weer poëtische vlammen uit de Dronken Kalender bij de bundelpresentatie van Harry van Doveren in Eindhoven.

In samenwerking met Schweigman& wordt deze zomer bovendien een gat in de tijd geslagen onder de naam ‘For the Time Being‘, en daar gaat sieger tevens nu & dan over bloggen. Première 6 augustus, zie tourlijst.

Eind september gaan Robin Block en sieger tijdens een nieuwe residentie in Het Huis Utrecht weer verder met Bezweringen.

Oh & het moet nog even van ons hart: wat was het mooi, de sjamandada-programmering op het Living Village Festival! We waren op voorhand al voorzichtig in onze nopjes met de programmering zoals die zich beloofde te ontvouwen, maar dat het allemaal zo op zijn plek zou vallen hadden we niet durven dromen. De sfeer was (mede dankzij DJ Pepetzintle en de rest van het team) optimaal, het publiek wist ons goed te vinden, er was een mooie balans tussen acts binnen en buiten de tent, iedereen knalde van de kwaliteit, we voelden ons kortom echt gedragen door het mooie team en de steengoede artiesten om ons heen. We hebben werkelijk op mooie wijze heel de spanwijdte tussen sjamanisme, avant garde en transitie/offgrid-theater bestreken & waargemaakt. Dankbaar. Ook de rest van het festival was inhoudelijk een enorm succes. Bezoekers waren blij, Dalfsen is blij, de buren (o.a. Erben Wennemars die Living Village-brein Bob persoonlijk kwam bedanken) en het is allemaal natuurlijk nog maar het begin.

Arnoud Rigter wist ondertussen naast zijn eigen weergaloos optreden ook een kleine introduktie van sieger’s dronken kalender te filmen, die we nu ter gelegenheid van midzomer gelanceerd hebben, tezamen met enkele gedichten. Immers, de bundel loopt ok, maar er zijn denkelijk nog een hele hoop mensen mee blij te maken. Een gedicht uit de bundel is onlangs trouwens gerecenseerd bij oote oote. Overzichtje van dat alles hier. “Erin wroeten, meedoen in de herhalingen, ervan proeven.” Precies.

Hee & koop gerust een bundeltje he! hier bijvoorbeeld.
Fijne zomer!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s